Nachtegaalstraat 35 Breda
Menu
menu

Het nut 

Waarom zou u werken met een interieurarchitect? Een interieurarchitect behartigt uw zakelijke belangen in esthetische-, technische- en financiële zin. Wanneer u gaat bouwen, verbouwen, verhuizen, renoveren of de functionaliteit van een ruimte wilt verbeteren, heeft u veel keuzes te maken.

U bent op zoek naar een geschikte indeling, de juiste meubelen, kleuren, materialen, vormen en verlichting. Deze moeten passen bij de gewenste bedrijfsuitstraling, maar ook bij uw budget. Een interieurarchitect verstaat de kunst om in een ontwerp al deze elementen te integreren en vorm te geven tot een functionele en aangename ruimte. Wanneer u een interieurarchitect in een vroeg stadium bij uw plannen betrekt, kan deze u tevens behoeden voor fouten en onnodige kosten.

De basis

Voor een uitgebalanceerd ontwerp is meer nodig dan een verrassend mooie vormgeving. De beste interieuroplossing houdt rekening met de gewenste bedrijfsuitstraling op basis van uw missie, kernwaarden en huisstijl. Gecombineerd met de mogelijkheden en eisen van de bestaande omgeving, uw budget, duurzaamheid en met de eisen die u stelt aan de functionaliteit en het gebruik van de ruimte. Denk aan de mobiliteit, de ICT, het aantal gebruikers, het daglicht, de sfeer, de akoestiek, de ergonomie en het klimaat. Bij Berix Interieur vormt de beleving van de gebruiker altijd de basis voor elk ontwerp. Dit leidt tot bijzondere ontwerpen waarbij vorm en functionaliteit hand in hand gaan.

Het netwerk

Bij omvangrijke projecten is Berix Interieur prima in staat om het juiste team samen te stellen. Indien gewenst brengt Berix Interieur u in contact met betrouwbare specialisten uit haar eigen netwerk. Verder is Yolanda Berix aangesloten bij: Bureau Architectenregister www.architectenregister.nl