Nachtegaalstraat 35 Breda
Menu
menu

Berix Interieur is hét bureau voor bedrijven die hun identiteit vertaald willen zien in een verrassend interieur. Het vakmanschap van dit bureau uit zich in interieuroplossingen  waar u nog niet eerder aan dacht en die precies dat weerspiegelen wat uw bedrijf uniek maakt. De beleving van de gebruiker vormt de basis van elk ontwerp. Dit leidt tot bijzondere ontwerpen waarbij vorm en functionaliteit hand in hand gaan.

Berix Interieur adviseert over de aanpak van uw interieurvraagstuk, ontwerpt een passend totaalconcept of maatwerkmeubilair voor uw ruimte, coördineert de afstemming met externe adviseurs en de overdracht naar de interieurbouwers en bewaakt dat het ontwerp binnen de gestelde tijd en het opgegeven budget te realiseren is. Berix Interieur denkt met u mee en behoudt voor u het totaaloverzicht. Alles om er voor te zorgen dat het ontwerp en dus uw nieuwe interieur optimaal tot z’n recht komt.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw interieur? Neem dan contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.